fredag 8. juni 2012

Luftige, søte, saftige og gode boller

Disse bollene anbefales virkelig;)

Her er oppskriften:
10 dl hvetemel
1,5 dl sukker
1 ts kardemomme
1 egg
100 gram smeltet margarin
3,5 dl melk
1 pk gjær

Evt rosiner eller sjokolade som "fyll".

Bland sammen det tørre. Ha i egget. Smelt margarin og bland den sammen med melken, varm dette opp til ca 40 grader. Rør ut gjæren i denne væsken. Rør deigen godt sammen (den kan godt være litt klissete) og la den heve i 50-60 minutter. Trill til ønskede boller (boller, rosinboller, sjokoladefyll, solskinnsboller, skillingsboller). Etterhev i ca 15 minutter, pensle med melk og stek midt i ovnen på 250 grader i ca 8 minutter. Enjoy;)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thank you for your lovely comments! They are very much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...