mandag 26. september 2011

Fromasj

Fromasj
Kan brukes til kake-topping eller serveres som den er. Denne oppskriften fant jeg på lavkarbo.no!! Utrolig mange gode oppskrifter der! Husker ikke helt hvor på siden jeg fant den, men regner med den dukker opp hvis en søker på "fromasj".

2 dl ublandet Fun light saft
1 dl vann
5 plater gelatin (eller ca 5 ts gelatinpulver)
2-3 dl kremfløte pisket
1 dl seter rømme
100 gram Philadelphia ost

Bløtlegg gelatin, smelt og rør inn saft og vann.
(Gelatinpulver røres ut i litt lunket vann før saft og resten av vannet tilsettes)
Bland sammen rømme, ost og tilsett lett pisket krem
Bland i saften.

Som kake-topping
Legg bunnen på fat, sett springformen rundt og hell fromasjen oppi.
La kaken stå i kjøleskap til fromasjen har stivnet.
Bruk en kniv eller kakespade til å ”skjære” langs formen før den fjernes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thank you for your lovely comments! They are very much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...