Dette trenger du:
50 g smeltet smør
1 ss kokosolje/cocosa (kan kjøpes bl.a på helsekost)
2 dl kremfløte
0,7 dl sukrinmelis
1 ss yacon sirup (kan sløyfes)
250 g kokosmasse
300g mørk (gjerne 70%) kokesjokolade
Bland smør, kokosolje, kremfløte, sukrinmelis og yaconsirup i en kjele. Kok opp på svak varme (slik at de gode næringsstoffene i kokosoljen og yacon sirupen beholdes) og la koke noen minutter. Ta kjelen av pannen og tilsett kokosmassen. Sett den deretter i kjøleskapet et par timer.
Form kuler av kokosblandingen, og sett disse i fryseren mens du smelter sjokoladen over vannbad. Rull kokoskulene i sjokolade, avkjøl. Ferdig:)
Ha en nydelig kveld:)
Fliink:) Kjekt med nye innlegg:)
SvarSlettTakk:) Det er så gøy å bake til jul, da kommer julestemningen:)
SvarSlett¨ååå de så gode ut. Trur nesten jeg må prøve å lage de en gang;)
SvarSlettDe var veldig gode også:) Anbefales;)
SvarSlett