Himmelsk Oreokonfekt
Dette trenger du:
16 stk oreokjeks
200 gram kremost naturell (f eks philadelphia)
Pynt:
200 gram mørk kokesjokolade
Knus kjeksen til smuler i en food prosessor, og tilsett romtemperert kremost til en bløt sjokolademasse. Form små runde kuler som du legger på et fat med bakepapir, og deretter setter i fryseren i minst 1 time, slik at de blir faste og kalde. Massen er klissete så regn med å måtte vaske hendene en del:) Jeg fikk rundt 30 kuler..
Smelt sjokoladen i vannbad. Dypp oreokulene raskt i den smeltede sjokoladen, ved hjelp av en gaffel, og sett tilbake på fatet dekket med bakepapir, eller legg hver konfekt i små konfektformer. Sett de deretter i kjøleskapet for avkjøling.
Disse konfektene har lang holdbarhet i kjøleskapet, men det spørs hvor lenge de blir der i jula ;)
Ha en god 3. søndag i advent :)
Glede meg til å lage dise imårra :D
SvarSlett-Norgunn
Kos deg ;) Farlig godt :)
SvarSlett