Daim iskake
Dette trenger du:
Bunn:
4 eggehviter
150 gram sukker
150 gram mandler
Stivpisk eggehviter og sukker. Mal mandlene og ha de oppi til eggehvitene. Bland sammen og ha massen i en 26 tommers rund kakeform. Stekes på nederste rille på 170 grader i 45 minutter.
Topp:
5 eggeplommer
100 gram sukker
5 dl kremfløte
2 pakker Daim
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Pisk kremfløten til krem. Bland kremen med eggedosisen. Hakk 2 pakker med Daim og bland dette sammen med kremen og eggedosisen. Når kakebunnen er avkjølt legger du fyllet utover, og dekker kakeformen med aluminiumsfolie. Ha en plastpose utenpå og legg i frysen.
PS: Hvis en ønsker å gjøre denne iskaken sunnere kan en erstatte sukkeret med naturlig søtestoff. Hvis en gjør dette med bunnen så bruk 1.5 ts bakepulver i tillegg til de andre ingrediensene.
Skal forresten legge ut et bilde av ett kakestykke når denne kaken skal sprettes:) Ha en fin kveld:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Thank you for your lovely comments! They are very much appreciated!