tirsdag 11. oktober 2011

Jippi!! Pakker fra Iherb!! )

Endelig har noen av pakkene fra Iherb kommt!! Jippi!!:) Har gleda meg som en unge i lang tid nå! Det er så masse spennende å bestille derfra!! Sparer masse penger på å bestille også i forhold til å kjøpe ting på helsekosten i Norge, og det koster KUN 20-30kr i porto!! Det er jo helt villt!!:p
I den ene pakka var det extra virgin kokosolje, hemp frø, goji bær, peppermint stevia og en liten chocolove, og en free sample.


I den andre pakka var det mesquite powder, yacon powder, lucuma powder, lakris ekstrakt og to free samples. Denne kjøpte jeg fordi jeg hadde lyst til å prøve meg på å lage raw lakrisfudge.


Litt om de ulike produktene:
Inneholder mange sunne MCT’er. Dette er halvlange kjeder av fettsyrer som sjelden blir lagret som fett, men gir ekstra energi. Meget lett fordøyelig.
Forbedrer opptaket av kalsium og magnesium, samt opptaket av fettløselige vitaminer (A, D, E og K) og av 600 forskjellige karotener som finnes i nesten alle grønnsaker.
Forbedrer tarmfloraen, støtter veggene og forbedrer fordøyelsen.
Minsker sultfølelse og inneholder færre kalorier enn andre oljer, øker kaloriforbrenningen.
Gir deg et vakkert utseende og holder deg ung.
Reduserer matens glykemiske index.
Øker utholdenheten, og egner seg utmerket for utøvere av utholdenhetsidrett.
Inneholder mye laurinsyre, samt kaprin-, kapryl, kapron og myristinsyrer som øker motstandskraften og bekjemper skadelige patogener(bakterier/virus/parasitter)

Hamp frø:
Den rikeste kilden til essensielle fettsyrer i planteriket. Rå hampfrø er også rike på protein, vitaminer og mineraler og i tillegg inneholder de GLA (gammalinolensyre) som er nødvendig for at huden skal danne cellemembraner. Hamp frø er lett fordøyelig og smaker godt.
Hamp er den elste maten kjent for mennesker. Avskallede hampfrø inneholder en perfekt balanse av de essensielle flerumettede fettsyrene omega 3, 6 og 9. Hampfrøene er også fulle av enzymer som assisterer din fordøyelse.

Goji bær:
Goji har en av de høyste ORAC verdiene som finnes. Goji bær har det høyeste innholdet av karotenoider, inkludert beta-karoten, av alle kjente matvarerer på jordkloden. De inneholder svært store doser C-vitaminer! Disse bærene har også en betydelig mengde vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6 og vitamin E. De er rike på amino syrer og spor-mineraler som sink, jern, kobber, kalsium, germanium og selenium. Noe av det viktigste er også disse Goji bærenes høye nivå av ORAC verdier. ORAC er en skala som måler matens grad av beskyttelse og reparering av frie radikaler.

Mesquite powder:
Mesquite er supermat fra amerika og har et høyt innhold av aminosyren lysein og er også en god kilde til mineraler som kalsium, mangan,jern og sink. Mesquitemelet inneholder fruktose som kan bearbeides uten insulin og oppløselige fiber, absorberes sakte og øker ikke blodsukkeret ditt.

Yacon powder:
Yacon har blitt brukt for sine helsefremmende verdier i Sør Amerikanske kulturer i tusenvis av år. Yacon er en ekstra verdifull mat for helsa. Den inneholder inulin, et komplekst sukker som brytes ned sakte til fructooligosaccharides (FOS), som fremmer healthy probiotics. Mild søtning, tørket yacon powder kan bli brukt som et alternativt søtemiddel i drinker og oppskrifter.

Lucuma powder:
Lucuma kommer fra Peru, Chile og Ecuador hvor det har blitt dyrket siden fordums tider. Lucuma er et alternativt søtemiddel fullt av mineraler og vitaminer. Blant næringsstoffene er karoten og vitamin B3. Pulveret har en søt smak som er en populær iskrem smak blant europeere og sør amerikanere. Passer utmerket i desserter og smoothies.

(Infoen har jeg bl.a funnet på super-helse.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thank you for your lovely comments! They are very much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...