mandag 2. januar 2012

Pakke fra Iherb:):)


Godt Nytt År!! :) De beste ønsker for det nye året!!

Jeg har hatt en liten julepause fra bloggingen og feiret jul på Østlandet. Kjempekoselig:) Tilbringt masse tid med barn og tantebarn og øvrig familie:) Nesten litt rart å komme tilbake til hverdagen.

Jeg fikk forresten silikon sjokoladeformer til jul av en god venninne:):) Så nå gleder jeg meg noe hellt villt til å lage hjemmelaget sunn sjokolade:):) Og i tillegg rett før jul fikk jeg denne pakken fra Iherb:):)




Raw Cacao Powder:
Rå kakao er veldig sunt, og den er en av verdens sterkeste antioksidanter. Rå kakao er kakao som ikke er blitt varmebehandlet og har da alle næringsstoffene inntakt. Kakao er en Mayan Supermat. Kakao er ekstremt rik på antioksidanter og mineraler. Kakao inneholder en god del magnesium som er kjent for å ha en god effekt på kroppens muskler inkludert hjertemusklenes funksjon. 

Kakao er kjent for å hjelpe kroppen til å bli mere alkalisk i motsetning til mye av den prosseserte maten som dessverre har blitt så vanlig i vår tid.

Ser man nærmere på hva kakao inneholder, vil man se at det muligens er den mest komplekse matvaren på jorden: Foruten å inneholde vann, protein, fett, karbohydrater, fiber, jern, kalsium, magnesium, B-vitaminer, vitamin C og E og ihvertfall 300 andre identifiserbare kjemiske komponenter, inneholder det også opp til 1200 kjemiske kombinasjoner som ikke er i vårt daglige vokabular. 


kalles gjerne for kakaoerstatnig. Den er naturlig søt på smak, har lavt fettinnhold og i motsetning til kakao inneholder den ingen stimulerende stoffer. Carob er laget av fruktbelgene til Johannesbrødtreet, som finnes i landene rundt Middelhavet. Den kan brukes på samme måte som kakao. Du kan bruke den i bakverk, desserter, is, varm melk, kald melk, hjemmelaget sjokolade osv..

Lav glykemisk alternativ til sukker. Agavenektar kommer fra Agavekaktus og er et naturlig søtningsmiddel. Den kan brukes istedet for sukker, honning, fruktose o.l. Den er ideel til søtning av kaffe, te, smoothies, sportsdrikker og andre populære drikker. Agavenektar kan brukes på frokostblandinger, pannekaker, vafler, eller lag f eks desserter, hjemmelaget sjokolade, kaker, syltetøy med den.

Info har jeg hentet bl.a fra iherb og supernature.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thank you for your lovely comments! They are very much appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...